Hónap blogja

a_honap_blogja_dij_150.jpg

Év diákújságírója

az_ev_diakujsagiroja_2._helyezett_150.jpg

Legjobb cikk

legjobb_cikk_szerzoje_150.jpg

Elhagynak százak, jönnek ezrek

2015.06.18. 15:42 | Foray Nándor | komment

Áprilisban érkezett a hír, hogy Szatmárnémetiben igazhitű arab brancs vert toborzó tábort. Szatmárnémeti Magyarország határától mintegy négy és fél kilométerre terül el, vagyis a távolság egy belevaló terroristának talán bemelegítésnek is kevés. Egyébként konkrétan magyar honlapok is estek már áldozatul a szent háborúnak.

Ezt csak azokkal közlöm, akik szerint bennünket nem érint annak a fejleménynek a forrása, hogy jövevények olasz rendőrökkel harcolnak, lengyel vagy magyar kamionosokra támadnak, hogy Svédországban a nemi erőszakért elítélt férfiak több mint 80%-a bevándorló.

A baloldali-liberális elitnek nem érdeke a folyamat megfékezése.

A bevándoroltak jellemzően a baloldal szavazói. Miként az Egyesült Államokban a Demokrata Párt vágya a különböző etnikumok növekedése – minthogy azok túlszaporodásával visszavonhatatlanul stabilizálódna a párt hegemóniája –, a szocdem Svédország a lányaira rettegett veszélyt jelentő nemzet- és kultúraidegen csoportok pártját fogja.

Az internacionális baloldal törekvése ezen túlmenően a társadalom megosztása, az ókori „divide et impera” stratégia jegyében. Ezt a célt szolgálja a többi között a nők és a férfiak egymás ellen hangolása azáltal, hogy egy deklaráltan a férfikultuszt opponáló, ám paradox és komikus módon a férfiak negatív jellemvonásait magáévá tévő, gőgös és agresszív nőkaraktert favorizál; a genderista lobbi; a semlegesnem regisztrálása. Minél több diszjunkt, élesen elkülönülő szubkultúra körvonalazódik, annál megosztottabb, dezintegráltabb a közösség, annál kevésbé képes az egységes, így hathatós fellépésre, ellenállásra. E törekvésre irányul az egyházellenesség (mely a helyi gyökerekkel rendelkező, tradicionális, történelmi, nagy egyházakat illeti természetesen), valamint az antinacionalizmus maga.

A leghatásosabb eszköz az az etnikai sokszínűség, amely egyúttal nyelvi, vallási, kulturális, ideológiai diverzitással (diverzióval) jár, azaz a letelepítés. Ahol baloldali-liberális kormányok vannak hatalmon, ott nem várható, hogy a kaukázusi embertípus számaránya fejlődni fog. A keveredés alapvető, stílszerűen fogalmazva genetikus haszon: egy szép szál szőke svéd jó eséllyel jobboldali patrióta, míg egy félig arab kreol eo ipso balliberális szimpatizáns. Értjük már, miért csak Putyin agonizál a fehér lakosság hajmeresztő fogyása miatt?

Belföldi kereteken belülről persze nem érdemes effajta összeesküvést eredeztetni, hazánk balliberális károgói aligha készítettek ennyire távlatos terveket: ők részben oktalanságból, részint képmutatásból állnak ki a déli beszivárgás mellett. Szokásukhoz híven letagadják a problémának a létezését is, ők nem értik, nem akarják érteni, a szegediek miért félnek a náluk fölbukkant vándoroktól, vagy ha ők is félnek, (aktuál)politikai, pártszempontból mégis inkább alakoskodnak. Összehasonlítják a németországi, angliai egyéni magyar munkavállalókat a gyanús vallási-kulturális-ideológiai hátterű ázsiai és afrikai migránsok tömegeivel, és hipokrita, szóbeli szolidaritást mutatnak. Álláspontjuk alapján egy európai fehér keresztény magyar ugyanaz a rizikófaktor, mint egy ázsiai másvallású kreol arab. A számok, a bűnözési statisztikák nem zökkentik ki őket.

A migránsoknak az építendő kerítésen jócskán túl, Ázsiában és Afrikában kellene békés, élhető otthont teremteni, illetve segíteni az otthonteremtésben. De ezt sem a mi pénzünkből, hanem azokéból, akik anno más kontinenseken vertek gyarmatokat, a közelmúltban meg külhoni forradalmakat, polgárháborút forszíroztak, ránk zúdítva – és bízva – a menekültáradatot.

süti beállítások módosítása